Ana Sayfa
|
EPS Sistem
|
Karbon EPS Sistem
|
Organik Sistem
|
Ürünler
|
Hakkımızda
|
Bayiler
|
Referanslar
|
Haberler
|
İletişim
Ödüller
Tüm Ödüller için tıklayınız.
Yalıtım Başarı Ödülü KÖSTER'in

 KÖSTER KB Pur IN2 ürünü ile Yılın Su Yalıtımı Ürünü Ödülü'nü kazanan KÖSTER Yapı Kimyasalları adına ödülü, firmanın Satış Müdürü Selahattin Özüpek aldı. Özüpek, yaptığı konuşmada gerek yayınlarıyla, gerekse yıllardır düzenlediği organizasyonlarla yalıtım sektörüne büyük katkı sağlayan B2B Medya'ya teşekkür ederek, 'Ödül almak çok güzel bir duygu. Özellikle sektörümüzün karşısına yeniliklerle çıkarken, nihayetinde ödüle layık görülmek büyük önem taşıyor, büyük anlamlar ifade ediyor. Bu vesileyle gerek okur oylaması sürecinde, gerekse seçici kurul oylaması sürecinde destek ve katkılarını esirgemeyen ve yanımızda olan herkese çok teşekkür ediyorum.' dedi. 

Ödül töreni ile ilgili haberlere ulaşmak için aşağıdaki adresleri tıklayınız.
   
Yalıtım dergisi tarafından organize edilen Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri 2009'da 3 Kategoride 17 aday yarıştı, 1500'ün üzerinde okur oyu kullanıldı. Yılın Su Yalıtımı Ürünü ödülünü KÖSTER KB Pur IN2 ürünü ile KÖSTER Yapı Kimyasalları A.Ş. aldı.
 
KÖSTER olarak bugün büyük mutluluk yaşıyoruz. Sektörümüzün karşına yeniliklerle çıkarken, ödüle layık görülmek büyük anlam taşıyor. Dolayısıyla bu mutluluğumuzu yine sektörümüzle paylaşıyoruz.

Yapı Kimyasalları ve Yalıtım sektörlerinin büyümesine paralel olarak nitelik kazanmasını da önemsiyoruz. Bu kapsamda öncü rolünü üstlendiğimiz ürün ve ürün gruplarımız bulunuyor. Avrupa’da lider pozisyonda olduğumuz poliüretan enjeksiyon sistemlerdeki uluslararası tecrübemizi Türkiye pazarına yansıtıyoruz. Yılın Su Yalıtımı ödülünü kazandığımız KÖSTER KB Pur IN2 ürünümüz, ıslak veya vibrasyona maruz kalan hareketli çatlaklarda ve muhtelif uygulama alanlarında su yalıtımı amaçlı kullanılan iki bileşenli poliüretan enjeksiyon reçinesidir.

Ayrıca enjeksiyon sistemlerde KÖSTER KB Pur IN1, KÖSTER KB Pur IN3, KÖSTER KB Pur 2IN1, KÖSTER KB Pur IN7, KÖSTER KB Pox IN gibi serinin diğer ürünleri de bulunuyor. Bu şekliyle gerek poliüretan enjeksiyon sistemlerde, gerekse epoksi enjeksiyon sistemlerde çok geniş ürün portföyümüz bulunuyor. En zor su yalıtımı imalatlarının yapılabilmesi mümkün olabildiği gibi poliüretan ve epoksi enjeksiyon ürünlerimizle ıslak ya da kuru çatlaklar, soğuk derzler fark etmeksizin güçlendirme imalatları da gerçekleştirilebiliyor.

Serinin en yeni üyesi KÖSTER KB Pur IN2 ile kazandığımız başarıda okur oylaması sürecinde ve seçici kurul oylaması sürecinde destek ve katkılarını esirgemeyen ve yanımızda olan herkese teşekkür ediyorum.

Haberi PDF dosyası olarak açmak için tıklayınız.


Ana Sayfa - EPS Sistem - Karbon EPS Sistem - Organik Sistem - Hakkımızda - Bayiler - Referanslar - Haberler - Bize Ulaşın